Blog

Mi, a PhotoCorner-nél abban hiszünk, hogy bármilyen rendezvényről is legyen szó, esküvőről, céges buliról vagy akár születésnapról, a legfontosabbak minden esetben, a közösen átélt, felejthetetlen pillanatok. Rendkívül sokat jelent, hogy szelfigépünkkel mi is hozzájárulhatunk az események színvonalának emeléséhez, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy felejthetetlen élményekkel, emlékezetes pillanatokkal gazdagítva tudjunk minél többet adni a történetetekhez.

Blogunkon ezeket a pillanatokat szeretnénk Veletek is megosztani, ahogyan mi láttuk őket. Fogadjátok sok szeretettel bejegyzéseinket!

ÁTE állarcos gólyabál!

Az érzés, amikor 50 diák áll sorba azért, hogy ez hatalmasat 360 szelfizzen az éjszaka és a belváros közepén – mindezt 50 mosollyal – az felülmúlhatatlan! ????????

Tovább olvasom

ÁTE karácsonyi szelfizés!

Hű partnerünk az Állatorvostudományi Egyetem (ATE) idén karácsonykor is igénybe vette az igazi parti hangulatot keltő és érték teremtő szolgáltatásunkat a nyomtatós szelfigépet.

Tovább olvasom

Idén is szelfigépeztünk a Pontyshown!

Idén is szelfigépeztünk a Pontyshown! A tavalyi pontyshow alkalmával nagy sikert aratott szelfigépünk, így idén is lehetőségünk volt részt venni a November 17-19.-én megrendezésre kerülő pontyshow rendezvényen a Hungexpón. A 3 napos eseményre rengeteg felnőtt, rengeteg család és ezáltal sok-sok

Tovább olvasom

EsküvőszezON

Sűrűnek mondható szelfigépünk esküvői programja az utóbbi időben, hiszen majd minden héten egy fergeteges esküvői buli hangulatához járult hozzá. Így volt ez Kata és Szilveszter esküvőjén is.

Tovább olvasom
error: Védett tartalom !!