Esküvői szelfigépezés Budapest szívében!

Szelfigépünk esküvői szereplését, már rutinszerűnek, tekinthetjük, mégis minden alkalom egy új élmény és új tapasztalat számunkra is.
Dóri és Javi Európa hajón tartott esküvőjére már nagyon készültünk, hiszen a szelfigép szolgáltatás mellett a fotózással és videózással is a 4hands wedding-et bízták meg Dóriék.

Emellett ők is nagyon készültek az esküvőre, a szelfigéphez igénybe vették a teljesen nekik készült egyedi nyomtatási layoutot is, melynek megalkotásából ők is kivették a részüket így segítségükkel egyedi, névre szóló képeket nyomtattunk a vendégeknek. De ennyiben nem is merült ki a lelkesedésük, Spanyol-Magyar esküvő lévén külön erre az alkalomra készített spanyol nyelvű kiegészítőkkel is készültek a mi kiegészítőink mellett, amikkel tovább fokozták a hangulatot és nyújtottak még nagyobb élményt a külföldi vendégeknek is.🙂
A szelfigépet a vacsora után indítottuk, és azonnal nagy lelkesedéssel próbálta ki mindenki, és ez így ment egészen a buli végéig. Ez idő alatt több mint 200 db fotót nyomtattunk ki, kihasználva ezzel a korlátlan nyomtatási lehetőségeket.
Még a munkánk végeztével is fájó szívvel kezdtünk összepakolni, mert nehéz volt elhagyni ezt a fantasztikus hangulatú esküvőt. 🙂

Megosztás

Facebook
error: Védett tartalom !!