Szelfiztünk az egyetemi napokon!

Újabb bevetésre vittük 360-as videós szelfigépünket, és nagyszerűen vette az akadályokat, továbbra is a várakozásoknak megfelelően teljesített szabadtéri viszonyok között is.

Az elvárások pedig bizony nagyok voltak, mert egy több száz fős rendezvényen kellett helytállnunk, az Állatorvosi Egyetem évente megrendezésre kerülő egyetemi napjain vettünk rész, ezen belül pedig az International Day-en, ahol a sok hazai tanuló mellett rengeteg külföldi diák is részt vett a világ minden tájáról, hogy részt vegyen, és ünnepeljen egy fergeteges hangulatú bulin.

Az eseményen minden nemzet, minden kultúra gasztronómiáját, ételeit, italait is megismerhettük, játékok, versenyek tarkították a napot, miközben méginkább próbáltuk fokozni a hangulatot videós szelfigépünkel.

Azt hiszem ez a törekvésünk sikerült is, mert valaki mindig érkezett hozzánk, hogy készítsen egy videót, amit azonnal megosztottuk vele, és ment a közösségi médiába vagy a barátoknak. Ezt követően már állt is a következő csapat a szelfigép platformján.

A jó idő is szuper hangulatot teremtett egy szabadtéri programhoz, így nagyon örültünk, hogy ilyen jól sikerült az egyetemi bevetés. Sokaknak még egy kicsit újdonság volt a gép, működése és technikája, de mindenkinek nagyon tetszett és azonnal megbarátkoztak vele.

Megosztás

Facebook
error: Védett tartalom !!