360 fokos videós szelfigép – Első bevetés

Alig, hogy új 360-as szelfigépünket csatasorba állítottuk, már meg is kaptuk első megrendelésünket, ezzel együtt fel is avattuk a gépet.

Szinte még meg sem száradt a “tinta” megújult weboldalunkon, még le sem került a védőcsomagolás új gépünkről, már meg is érkezett első megrendelésünk, és 2 nappal később az iSummit törökbálinti rendezvényén élesben is kipróbáltuk új szerzeményünket, a 360 fokos videós szelfigépünket.
Ugyan amint megkaptuk a gépet, már össze is barátkoztunk vele, tesztelgettük, szeretgettük, és kipróbáltuk minden funkcióját, de így élesben, egy 200 fős rendezvényen ez volt az első alkalom, hogy bevetettük a szelfigépet, így egy minimális izgatottsággal és pozitív várakozásokkal telve vártuk a rendezvény kezdetét, illetve azt, hogy szolgáltatásunk feldobja az esemény hangulatát.

Azt kell, hogy mondjam, mindkettőnk számára várakozáson felüli volt a siker, mindenkinek nagyon tetszett a gép, az iSummit rendezvény résztvevői az előadások szünetében sorra jöttek, próbálták ki a gépet, és folyamatosan osztották meg az elkészült videókat a közösségi felületeken.
Időnként kész buli hangulat, és kissebb sor alakult ki a gép körül, de szerencsére pörgősen és zökkenőmentesen került sorra mindenki, így szinte várakozniuk sem kellett.

Örömmel nyugtáztuk, hogy rendkívül jól vizsgázott a gépünk, és alig várjuk a következő alkalmat, hogy színesítsük vele valamelyik rendezvényt, esküvőt, vagy egy jó bulit.

(Update: Mire ezek a sorok kikerültek blogunkba, már túl is vagyunk egy rendkívül jó hangulatú születésnapi bulin, amiről hamarosan szintén blogbejegyzéssel jelentkezünk)

Megosztás

Facebook
error: Védett tartalom !!