Tavasz a megújulás évszaka: Új weboldal és szelfigépek! 

Tavasz a megújulás évszaka: 360-as videós szelfigép, új nyomtatós szelfigép és megújult weboldal várja megrendelőinket és a weboldalunkra látogatókat.

Ugyan szelfigépes múltunk nem nyúlik olyan régre mint fotós videós tevékenységeink a 4hands weddingel, mégis azt tartjuk szem előtt, hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk megrendelőinket, ezért minden tekintetben haladunk a korral.

Ennek eredményeképp 2023 tavaszára megújult weboldalunk, megújult szelfigépünk, és ami a legnagyobb szenzáció számunkra, és ezáltal megrendelőink számára is, hogy márciustól egy 360 fokos videós szelfigéppel bővült szolgáltatásaink listája.

Örömmel jelentjük be, hogy márciustól már elérhető nálunk, a hazánkban egészen ritka 360 fokos videós szelfigép, mely még magasabb szintre emeli az események hangulatát és a szelfizés módját, ezzel felpörgetve minden eseményt.

Hagyományos nyomtatós szelfigépünk is megújult, új külsőt és modernebb belsőt kapott, ami mind nekünk, mind megrendelőink számára sok-sok előnnyel jár majd.

Nem utolsó sorban weboldalunk is új funkciókkal bővült, megőrizve korábbi hangulatás és külsejét.

Egyrészről bekerül 360 fokos videós szelfigépünk is a kínálatba, sok fontos információval, másrészről kiegészült néhány menüponttal, galériával, és még egyszerűbb megrendelési folyamattal. 🙂

Megosztás

Facebook
error: Védett tartalom !!